Okos eszközök

Dell Alienware 15 kicsomagolása videón

Dell Alienware 15 kicsomagolása videón

Kicsomagoljuk és szemrevételezzük a Dell egyik remekművét

Ha érdekelnek a legújjabb laptopok, notebookok, digitális eszközök és szeretnéd ezeket a kütyüket összehasonlítani vásárlás előtt, akkor iratkozz fel Youtube híradónkra vagy látogass el laptop teszt oldalunkra.

Amennyiben cikkeket szeretnél olvasni könnyedebb stílusban, figyelmedbe ajánljuk legújabb blogunkat laptop vásárlási tanácsok.

 

Dell Alienware 15 kicsomagolása videón Tovább
Hogyan lehet könnyen rootolni egy android készüléket ?

Hogyan lehet könnyen rootolni egy android készüléket ?

Így használd az ingyenes KingoRoot alkalmazást android okostelefonod rootolásához

kingoroot_andorid.png

Egy Android készülék rootolása során nem mást teszel, mint rendszergazdai jogosultsággal ruházod fel magad így az operációs rendszer felszabadításával telepíthetsz alkalmazásokat, frissítheted az operációs rendszert, kicserélheted a firmware-t, módosíthatod a processzor órajelét és így tovább. Azt is tudni érdemes, hogy a telefon rootolása minden esetben garanciavesztéssel jár.

Az átlagos felhasználónak ez egy ijesztő folyamatnak tűnhet, ám létezik egy ingyenes alkalmazás, melynek neve KingoRoot - bár nem használható minden típus esetében.

 kingo-root-1.jpg

 

App és desktop verzióban is letölthető, jelen esetben az asztali változatot mutatom be.

#1.lépés: töltsd le és installáld a “ KingoRoot for Windows “ programot és legyél biztos abban, hogy nem pipálod ki az " Install Yahoo powered Chromium browser " opciót és kattints a “ Decline “ gombra.

 

kingo-root-2.jpg

 

#2.lépés: Engedélyezd az USB hibakeresés módot a telefonodon.

  • Ha Android 4.0-en vagy 4.1-en fut készüléked, érintsd meg ---> Settings ---> Fejlesztői opciók, majd jelöld be a négyzetet " USB hibakeresés ". (Lehet, hogy a "Fejlesztői opciókat"-at be kell kapcsolnod ezek előtt ).
  • Android 4.2-esen érintsd meg ---> SettingsAbout phone --> Fejlesztői opciók, majd jelöld be “ USB hibakeresés ". Ezután érintsd meg OK, hogy a változtatások elmentésre kerüljenek.

 

kingo-root-3.jpg

 

#3.lépés: Futtasd az Android Root programot a számítógépeden, majd csatlakoztasd a Samsung okostelefonodat az USB szinkronkábelen keresztül. Ezután pillanatokon belül a kapcsolatnak létre kell jönnie.

A készüléked képernyőjén megjelenik egy felugró pop-up " Allow USB dibugging ? ", amely rákérdez, hogy engedélyezed-e hibakeresést, jelöld be ezt ---> “Always allow from this computer “ vagyis “ Mindig engedélyezze erről a számítógépről " majd jön az OK gomb.

 

kingo-root-4.jpg

 

#4.lépés: Kattints a “ Root “-ra, majd hátradőlhetsz és megvárhatod, amíg az alkalmazás elvégzi a dolgát.

Ennyi az egész ! Ha úgy döntesz, visszaszeretnéd fordítani a folyamatot, csak futtasd le az Android Root-ot, ismét csatlakoztasd a telefonodat, majd klikk a “ Remove Root “ opcióra.

Ha van kedved olvasd el előző cikkünket is itt és írd meg a kommentben, te mire használod a rootolt okostelefonodat.

Forrás: cnet.com

Hogyan lehet könnyen rootolni egy android készüléket ? Tovább
Hogyan állítsd be a szülői felügyeletet Android tableten ?

Hogyan állítsd be a szülői felügyeletet Android tableten ?

Hasznos tippek androidos tablet beállításához

androidos-keszulek.png

Az Android tablet nem csak munka és tanulás szempontjából hasznos eszköz

A szülők és a gyerekek egyaránt kihasználják a mobil eszközök által nyújtott előnyöket lehet szó akár a kommunikációról, a média lejátszásról, szórakozásról, játékékokról végül, de nem utolsósorban az oktatásról.

Az okoseszközök a mindennapjaink részévé váltak

Felnőttként mi is használjuk ezeket az androidos készülékeket, de mi másképpen, ami nem igazán számít hiszen mi más korosztályt képviselünk. Mi nem fogjuk megmondani neked, hogy milyen gyakorisággal használd a tabletedet, mert felnőttként neked kellene felelősséget vállalnod mind a saját, mind pedig gyermekeid “ egészséges “ fejlődéséért és kialakult szokásaiért.

Azonban a gyermekek közül a legtöbben nem érzékelik azt az időbeli határt, amikor már abba kellene hagyniuk a tabletezést.

A szomorú tény az, hogy a gyermekek sajnos túlzásba is vihetik ezen eszközök használatát a mindennapokban, ami már nem az egészséges szint. Ha te szülő, nagyszülő, gyám, vagy talán egy idősebb testvér vagy, itt az ideje annak, hogy mielőtt gyermekeid a modern kütyük rabjaivá válnának- felállíts néhány szabályt.

alcatel-tablet-ezust_jpg.jpg

És miért is ne hagyd, hogy gyerkőceid a képernyőhöz ragadjanak ?

Mert a későbbiekben az ilyen gyerekeket nehezebb lesz tanítani életük során. Amint a táblagépük, okostelefonjuk, játékkonzoljuk vagy az internet függőivé válnak, akkor már nehezebb lesz őket kezelni és kirángatni a virtuális valóságból.

Tudd meg mit tehetsz szülőként

A szülők kontrolljuk alá vonhatják ezeket a szerkenytűket. Beállíthatják az időkorlátot vagy letilthatják a hozzáférést bizonyos tartalmakhoz és alkalmazásokhoz, amelyek nem éppen előnyösek a gyerekek számára. Abban az esetben, ha nem tudtad, hogy ellenőrizheted ezeket a dolgokat biztonsági alkalmazásokkal, akkor látogass el a Google Play áruházába és ismerd meg ezeket az appokat.

Korlátozás jelszóvédelemmel

A jövőbeni app vásárlások is megelőzhetőek egy a te általad kitalált jelszó beállításával, így a gyerekek nem lesznek képesek letölteni bármit. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy korlátozott profilt, mielőtt a gyerek elkezdi használatba venni az android tabletjét.

Éppen kiszeretnéd választani gyermeked első tabletjét ? Akkor ismerd meg, hogyan alakul az android tablet ár 2016-ban.

Forrás: androidability.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Hogyan állítsd be a szülői felügyeletet Android tableten ? Tovább